nieuws

Het MiddenhuiS in Teteringen sluit deuren

Restaurant

Ondernemers Ivo en Ineke van Steen hebben de deuren van Het MiddenhuiS in Teteringen gesloten. ‘Wegens economische omstandigheden hebben wij per 1 juli j.l de bedrijfsactiviteiten moeten beëindigen’, is te lezen op de website van het restaurant.

Het MiddenhuiS in Teteringen sluit deuren

Ivo en Ineke van Steen zijn er de afgelopen maanden niet in geslaagd een geschikte overnamekandidaat te vinden voor Het Middenhuis restaurant & meer, zo schrijft BN De Stem. ‘Dit betekent dat wij de bedrijfsactiviteiten jammerlijk moeten staken’, aldus Van Steen in het artikel.

Voor het paar betekent de sluiting het einde van hun ondernemerschap. Tegen BN De Stem zeggen ze daarover: ‘We nemen met opgeheven hoofd en de schouders recht voorlopig afscheid van het ondernemerschap in de horeca.’

Volgens Van Steen zijn beiden op de verkeerde plaats en op het verkeerde moment ingestapt. Op de website van het restaurant staat geschreven dat de bedrijfsactiviteiten sinds 1 juli zijn beëindigd vanwege economische omstandigheden.

Het Middenhuis was opgenomen in de GaultMillau-lijst Prijs/Plezier 2012. Een lijst met restaurants waar prijs, kwaliteit en plezier onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Reageer op dit artikel