nieuws

Jonnie en Thérèse Boer signeren Puurst

Restaurant

Jonnie en Thérèse Boer van driesterrenrestaurant De Librije houden zaterdag 7 juli een speciale signeersessie rondom hun nieuwste boek Puurst. Het eerste exemplaar hiervan werd onlangs tijdens Chefs (R)Evolution overhandigt aan Johan Cruijff.

Jonnie en Thérèse Boer signeren Puurst

Jonnie en Thérèse Boer gaan er een paar uurtjes voor zitten om voor iedereen die dat wil een persoonlijke boodschap of een handtekening te zetten in het boek Puurst, deel drie van de trilogie van het koppel: Puur, Puurder, Puurst.

De signeersessie vindt plaats op zaterdag 7 juli bij Librije’s Winkel aan het Meerminneplein in Zwolle. Jonnie en Thérèse Boer delen handtekeningen uit tussen 14.30 en 16.00 uur. Bezoekers die het boek aanschaffen maken kans op het ‘Puurst Arrangement’. Dit bestaat uit een zesgangen lunch in Restaurant De Librije, een luxe overnachting in één van de Royale Kamers in Librije’s Hotel en de volgende ochtend een ontbijt in Librije’s Zusje.

Puurst kost 75 euro. Het boek is 432 pagina;s dik en weegt 3 kilo. De kaft is gemaakt van van hooi en laurier. Er staan niet alleen 200 recepten in maar ook speciale foto’s waaronder 3D en röntgenfoto’s.

Reageer op dit artikel