nieuws

Kranenborg presenteert tweede deel kookboekenserie

Restaurant

Robert Kranenborg presenteert in september zijn kookboek Herfst. Het is het tweede deel van de serie ‘De keuken van Kranenborg’, die wordt uitgegeven door Carrera Culinair. ‘De herfst is misschien wel het mooiste gastronomische seizoen van het jaar.

Kranenborg presenteert tweede deel kookboekenserie

In de herfstmaanden valt er volgens de tv-kok veel eer te behalen aan het klaarmaken van wild en is het aanbod aan vis, groenten en paddenstoelen bijzonder groot. Robert Kranenborg noemt de herfst ‘misschien wel het mooiste gastronomische seizoen’. Alle recepturen zijn voorzien van anekdotes uit Kranenborgs binnen- en buitenlandse carrière.

Herfst is de tweede uitgave van de vierdelige kookboekenserie De keuken van Kranenborg. Daarin vertelt de tv-kok over zijn weg naar de top. Aan de hand van gerechten, leermeesters en herinneringen brengt hij de ambitieuze amateurkok de kneepjes van het vak bij. De vier seizoenen vormen de basis van de gerechten. November vorig jaar verscheen Winter, het eerste van vier delen.

Herfst wordt uitgegeven door Carrera Culinair. Het telt 256 pagina’s en kost 24,90 euro.

Reageer op dit artikel