nieuws

Nieuwe zaak voor Mijn Tent is Top-koppel Mangú

Restaurant

Het van Mijn Tent is Top bekende koppel Max Rodrigues Nunes en Gina Veen begint opnieuw een eigen restaurant. De voormalige uitbaters van Mangú in Enschede starten in Amsterdam-Zeeburg met Steiger 1.

Nieuwe zaak voor Mijn Tent is Top-koppel Mangú

Het restaurant huisvest aan de Borneosteiger, in het pand waar de afgelopen twintig jaar restaurant Jaap Hannis was gevestigd. Max Rodrigues Nunes en Gina Veen willen er een no-nonsense concept van maken en richten zich op zowel de toeristische als zakelijke markt. Het pand is eveneens geschikt voor evenementen.

Het koppel hoopt de deuren van Steiger 1 op 1 augustus te kunnen openen. Het restaurant is vijf dagen per week geopend van 12.00 tot 22.00 uur voor lunch, high tea, borrel en diner.

Adviesbureau blijft bestaan

Rodrigues Nunes en Veen zijn sinds maart dit jaar ook de eigenaren van Horeca Vormgevers, een reclame- en adviesbureau. Veen wordt het gezicht van het restaurant, voor het reclame- en adviesbureau zijn nieuwe mensen aangenomen.

Max Rodrigues Nunes en Gina Veen namen in 2008 deel aan de tweede serie van het tv-programma Mijn Tent is Top van Herman den Blijker. Met Mangú in Enschede moesten zij het programma als eerste verlaten.

Reageer op dit artikel