nieuws

Pop up-restaurant in gemeentehuis Tilburg

Restaurant

Bonheur Horeca Groep exploiteert tijdens de Tilburgse kermis een bijzonder pop up-restaurant. Op de bovenste etage van het stadhuis kunnen gasten van 20 tot en met 29 juli terecht in Hooggaatie eten & drinken.

Pop up-restaurant in gemeentehuis Tilburg

De locatie op de bovenste etage van het Tilburgse gemeentehuis biedt een panorama-uitzicht over de kermis, de stad en de regio. Exclusief voor bezoekers van het restaurant is er bovendien een zogeheten vipterras.

In het tijdelijke restaurant serveert Bonheur Horeca Groep diverse borrelhapjes, een driegangendiner met een knipoog naar de kermis en koffie of thee met lekkernijen. Het arrangement kost 32,50 euro per persoon en start om 19.00 uur. Reserveren kan via de website Hooggaatie.nl.

Reageer op dit artikel