nieuws

Restaurant Dito failliet na overlijden eigenaresse

Restaurant

De rechtbank in Breda heeft Dito in Oosterhout failliet verklaard. Het maakt het ongeluk voor het restaurant compleet. In mei kwam eigenaresse Astrid Schampers om het leven bij een tragisch verkeersongeval.

Restaurant Dito failliet na overlijden eigenaresse

Het faillissement van restaurant Dito aan de Markt in Oosterhout wordt gemeld door BN De Stem en is uitgesproken door de rechtbank in Breda. Curator Dirk Spoormans vertelt in het artikel dat ‘met het overlijden van mevrouw Schampers de drijvende kracht achter de zaak is weggevallen’.

Spoormans laat weten dat hij afgelopen week een gesprek heeft gehad met de betreffende mensen en de deur op slot moeten draaien. Naar eigen zeggen kan de curator niet anders dan voor de vijf personeelsleden de arbeidsovereenkomst op te zeggen. ‘Een trieste zaak.’

De eigenaresse kwam maandag 21 mei om het leven bij een ernstig verkeersongeval op de Vijf Eikenweg. Ze had restaurant Dito half januari geopend en was daarvoor bekend van Eeterij De Verbeelding. In Oosterhoutse ondernemerskringen werd geschokt gereageerd op het overlijden van de 43-jarige Schampers.

Reageer op dit artikel