nieuws

Restaurant Parfait in Cromvoirt gesloten

Restaurant

De deuren van Parfait in Cromvoirt zijn gesloten. Het Noord-Brabantse restaurant had 13 punten in de GaultMillau-lijst van 2012 en was opgenomen in de lijsten Veelbelovend en Goede aandacht voor wijn-spijscombinaties.

Restaurant Parfait in Cromvoirt gesloten

De sluiting van restaurant Parfait in het Noord-Brabantse Cromvoirt, dat vroeger Busio heette, wordt gemeld door het Brabants Dagblad. Het dagblad heeft een bevestiging van eigenaar Europe’s Finest Holding bv. Parfait was onderdeel van de Cromvoirt Golf & Country Club bv en fungeerde als restaurant voor de nog aan te leggen golfbaan.

In de GaultMillau-gids van 2012 heeft Parfait 13 punten en wordt het omschreven als een zaak met potentieel. Het heeft een vermelding in de lijst Veelbelovend, waarin restaurants zijn opgenomen die een duidelijke positieve ontwikkeling doormaken en daardoor voor het volgende jaar in aanmerking komen voor een stijging. Daarnaast staat het restaurant vermeld in het overzicht van eetgelegenheden die een goede aandacht hebben voor wijn-spijscombinaties.

Reageer op dit artikel