nieuws

Roberto Santanera meest markant in Groningen

Restaurant

Roberto Santanera vertegenwoordigt Groningen tijdens de finale om de titel Meest Markante Horecaondernemer 2013. De eigenaar van restaurant Dell’Arte in Godlinze (gemeente Delfzijl) werd maandag 16 juli gehuldigd als provinciewinnaar.

Roberto Santanera meest markant in Groningen

De jury, die onder leiding stond van Ab Weij, roemde de veelzijdigheid van de Groningse ondernemer Roberto Santanera. ‘Het is erg knap om vanuit een piepklein dorp in Noord-Groningen zo’n brede doelgroep uit het hele land te benaderen.’ Santanera exploiteert restaurant Dell’Arte in Godlinze, onderdeel van de gemeente Delfzijl.

De Delfzijlse burgemeester Emme Groot overhandigde de ondernemer de bij de prijs behorende onderscheiding. De landelijke winnaar wordt in januari bekendgemaakt tijdens de Horecava in de Amsterdamse RAI. De wedstrijd om de Meest Markante Horecaondernemer is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland.

Reageer op dit artikel