nieuws

Ron Blaauw** kookt bij strandtent

Restaurant

Ron Blaauw kookt op maandag 9 juli eenmalig bij strandtent Republiek in Bloemendaal. Gasten voor het event worden door de tweesterrenchef en het strandpaviljoen uitsluitend via social media als Facebook uitgenodigd.

Ron Blaauw** kookt bij strandtent

Ron Blaauw verlaat op 9 juli zijn Amsterdamse tweesterrenrestaurant om eenmalig een avond te koken bij strandtent Republiek in Bloemendaal. Deze keuken wordt normaliter geleid door Gerrit Marcus.

De tweesterrenchef maakt voor de gelegenheid een speciaal vijfgangenmenu dat afhankelijk van het weer in het paviljoen of buiten op het terras wordt opgediend. Diner, wijnarrangement van Anfors en tafelwater kosten samen 125 euro per persoon. De avond is alleen voor genodigden en hun vrienden toegankelijk.

Reageer op dit artikel