nieuws

&samhoud places Amsterdam 18 augustus open

Restaurant

Er is een openingsdatum voor &samhoud places. Het nieuwe restaurant- en loungeconcept van tweesterrenchef Moshik Roth en zijn zakenpartner Salem Samhoud opent zaterdag 18 augustus de deuren van het nieuwe pand op het Oosterdokseiland aan het IJ in Amsterdam.

&samhoud places Amsterdam 18 augustus open

‘Het is een heel intensieve maar ook ontzettend energiegevende klus om een nieuw restaurant te starten’, laat Nikki Spoor van &samhoud places weten. ‘De openingsdatum is inmiddels bekend: op 18 augustus gaan de deuren open. Er kan ook worden gereserveerd.’

De verhuizing van Moshik Roth naar Amsterdam werd in januari dit jaar al aangekondigd, maar een definitieve openingsdatum kon steeds niet worden genoemd. Op 14 april kookte de tweesterrenchef voor het laatst in ’t Brouwerskolkje in Overveen en aansluitend werden vier sneak diners gegegeven in het nieuwe pand op het Oosterdokseiland.

De nieuwe horecagelegenheid komt pal naast het Double Tree Hotel. Moshik Roth wil met &samhoud places het beste restaurant ter wereld worden. Verder streeft hij ernaar om gezond voedsel te ontwikkelen voor zieken, kinderen en ouderen.

Deze zomer kookt de tweesterrenchef in het Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen in Londen. Hij serveert in samenwerking met Albron in het besloten netwerkgedeelte een twee-, een drie- en een viergangenmenu.

Reageer op dit artikel