nieuws

Soepen nieuwe boek tweesterrenchef Erik van Loo

Restaurant

Het boek Sauzen van tweesterrenchef Erik van Loo van Parkheuvel in Rotterdam krijgt een opvolger. In september verschijnt via uitgever Carrera Culinair zijn nieuwste uitgave Soepen, met daarin recepturen van amuseshot tot rijk gevulde kommen maaltijdsoep.

Soepen nieuwe boek tweesterrenchef Erik van Loo

Soep maak je volgens tweesterrenchef Erik van Loo niet uit de losse pols, maar volgens een kundig uitgedacht bouillonstelsel met afleidingen. Van langoustinebouillon en oma’s soep tot heldere gazpacho en zoete soep van rood fruit.

De Meesterkok en eigenaar van Parkheuvel in Rotterdam presenteert verder onder andere amuseshots, maar ook rijk gevulde kommen maaltijdsoep. Soepen wordt uitgegeven door Carrera Culinair. Het boek telt 176 pagina’s en kost 29,50 euro.

In het najaar van 2011 publiceerde Erik van Loo zijn boek met de titel Sauzen en presenteerde hij zijn eigen sauzenlijn.

Reageer op dit artikel