Restaurants topkoks decor voor bijzondere tournee

Restaurants topkoks decor voor bijzondere tournee

De restaurants van Herman den Blijker, Francois Geurds, Henk Savelberg, André Gerrits en andere topkoks zijn dit najaar het decor voor een unieke reeks optredens.

De chefs ontvangen dit najaar de jazzformatie Evita & the Sirs in hun restaurants. Deze unieke culinaire tour dient ter promotie van de cd Sweet Caramel. Deze zoete lekkernij ontbreekt dan ook niet in de geserveerde menu’s.

Zangeres van Evita & the Sirs is Evita Tjon a Ten, afgestudeerd aan de Hotelschool in Den Haag en een bachelor Business Administration in Hospitality Management op zak. Zij serveert tijdens de tour een melange van jazz, blues, funk en latin.

Naast de genoemde chefs doet ze ook Karel V aan van Jeroen Robberegt, Landgoed Wolfslaar, Restaurant Hofstede Meerzigt van Alain Adriaase, Paats 1 van Daan Duives, Aan de Poel van Stefan van Sprang, De Compagnon van Bert van Buschbach en Fris van Lex Gasseling in Haarlem. Klik hier voor het complete tourschema met de data en alle restaurants die tot nu toe hun deelname hebben toegezegd.