nieuws

KHN, Resto VanHarte en IENS presenteren ‘De Aanschuiftafel

Restaurant

Meer dan dertig restaurants over heel Nederland introduceren als try-out ‘De Aanschuiftafel’. Hiermee worden speciale faciliteiten geboden aan de alleeneter, zoals de aanschuiftafel, speciale eenpersoonsmenu’s voor speciale prijzen en extra snelle bediening. Meer dan dertig restaurants doen mee.

KHN, Resto VanHarte en IENS presenteren ‘De Aanschuiftafel

De introductie van de aanschuiftafel, een initiatief van Resto VanHarte, Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en Iens.nl. valt samen met de start van de Week tegen Eenzaamheid, die van 26 september tot en met 5 oktober plaatsvindt. Motto dit jaar is ‘Kom de deur uit’.

Er is een groot aantal mensen in Nederland dat graag alleen een hapje gaat eten, maar zich in de Nederlandse horeca onvoldoende welkom voelt, zo laat Resto Van Harte weten in een persbericht. Daar willen KHN, Iens.nl en Resto VanHarte verandering in brengen.

‘Alleen eten kan gezelliger en gastvrijer. Meer dan dertig Nederlandse restaurants hebben dit idee opgepakt en introduceren tijdens de Week tegen Eenzaamheid ‘de aanschuiftafel’ in de Nederlandse horeca’, aldus Juul Muller van Resto Van Harte

Reageer op dit artikel