nieuws

Nieuw restaurant in pand Kok & De Bruin Tricht

Restaurant

Rob Selten is in Tricht gestart met restaurant De Oude Betuwe. In het pand was tot maart dit jaar JRE-restaurant Kok & De Bruin gevestigd. De 25-jarige Selten, die voor het eerst op eigen benen staat, richt zich op zowel de privé- als de zakelijke gast.

Nieuw restaurant in pand Kok & De Bruin Tricht

Begin deze maand startte Rob Selten in Tricht met De Oude Betuwe. Een restaurant met lunch- en dinerfunctie, gevestigd in het pand waar Jouke de Bruin bijna acht jaar Kok & De Bruin, dat was aangesloten bij Jeunes Restaurateurs d’Europe, exploiteerde.

Selten heeft het concept zoals dat door zijn voorganger werd gehanteerd, iets aangepast. ‘De prijzen zijn verlaagd en ik werk veel met surprisemenu’s. Lunchen en dineren in een zakelijke sfeer, maar met ook voor privégasten interessante prijzen.’

De nieuwe exploitant staat zelf in de keuken en heeft Ananda Davidson aangetrokken als eindverantwoordelijke voor het restaurant. ‘Davidson komt over van restaurant Het Savarijn in Nijmegen.’

Selten werkte tot voor kort als chef-kok in de vestigingen in Ede en Veenendaal van De Plantage en was daarvoor in dienst van Chalet Brakkenstein, tegenwoordig bekend als restaurant Beau.

Reageer op dit artikel