nieuws

Nieuwe zoektocht naar Leukste Restaurant van Nederland

Restaurant

Op 24 september is een nieuwe zoektocht van start gegaan naar het Leukste Restaurant van Nederland. Consumenten kunnen hun stem uitbrengen op elk restaurant in Nederland. De winnaar wordt op 17 december bekend gemaakt in het Kurhaus Hotel in Scheveningen.

Nieuwe zoektocht naar Leukste Restaurant van Nederland

Gasten die een stem uitbrengen op het Leukste Restaurant steunen automatisch een goed doel. Voor elke stem doneren de sponsoren van de verkiezing vijf eurocent aan Pink Ribbon voor de strijd tegen borstkanker.

Beoordeling door gasten vindt plaats op basis van vijf criteria: sfeer/ambiance, klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteitverhouding, inrichting en service. De organisatie wil in elke gemeente in Nederland twee winnaars benoemen. Het restaurant met de hoogste score en het restaurant met de meeste stemmen. Om mee te dingen zijn minimaal vijftig stemmen per restaurant vereist.

De eerste ronde van de verkiezing duurt tot 25 november. Daarna start de strijd om de provinciewinnaars. Deze duurt tot 8 december. Naast het publiek zit er ook een vakjury achter de verkiezing. Zij benoemen ook een winnaar en reiken een Award uit aan het Creatiefste restaurant van Nederland.

De verkiezing is op 24 september van start gegaan tijdens de Horeca Relatie Dagen in Hardenberg.

Reageer op dit artikel