nieuws

Restaurant in Hoofdvaartkerk Hoofddorp

Restaurant

Er komt een horecabedrijf in de Hoofdvaartkerk in Hoofddorp. De nieuwe eigenaar Stephan Bosma gaat er een restaurant annex proeflokaal onderbrengen.

Restaurant in Hoofdvaartkerk Hoofddorp

Het ombouwen van de Hoofdvaartkerk, de oudste kerk van de polder, tot een horecagelegenheid, wordt gemeld door het Haarlems Dagblad. De nieuwe eigenaar is Stephan Bosma, die er een restaurant annex proeflokaal gaat uitbaten.

Sleutelwoord is volgens het artikel in het Haarlems Dagblad ‘beleving’, zowel voor wat betreft het gebouw als het eten en drinken. Het eten wordt ‘eerlijk en vers’, aldus eigenaar Bosma. De bereiding vindt plaats in het zicht van de gast.

Het restaurant wordt gevestigd op de eerste etage, op de gaanderij, moet plaats gaan bieden aan zo’n tachtig eters en krijgt een doorkijk naar de keuken. In de ruimte komt eveneens een jeneverstokerij.

Foto: Protestantse Gemeenschap Hoofddorp

Reageer op dit artikel