Paul van de Bunt** viert 35 jarig jubileum

Paul van de Bunt** viert 35 jarig jubileum

Tweesterrenkok Paul van de Bunt van restaurant De Leuf in Ubachsberg viert op 11 oktober dat hij 35 jaar restaurateur is. Hij kookt die dag een speciaal kaviaar-champagnediner voor genodigden.

De topkok startte 35 jaar geleden in 1976 zijn loopbaan als patron cuisinier in Haarlem met Le Chat Noir. Twintig jaar later, in 1996 ontving hij met De Leuf in Ubachsberg zijn eerste Michelin-ster. Nog eens elf jaar na dato, 2007, kwam de tweede ster van Michelin.

‘Alle reden voor een feestdiner, vinden wij', laten Paul en Sandra van de Bunt in de aankondiging van het diner weten. Ze spreken zelfs van een ‘drievoudig jubileum’.

De jubilea vieren de eigenaren van De Leuf met een speciaal kaviaar-champagnediner. Daarbij verwerkt de topkok diverse kweek- en semi-wilde kaviaarsoorten van House of Caviar. Moët Hennessy levert bijpassende wijnen.