nieuws

16 Oktober nieuw boek Robert Kranenborg

Restaurant

Robert Kranenborg presenteert op 16 oktober zijn tweede boek in een serie van vier culinaire seizoenswerken. De lancering van het boek ‘Herfst’ vindt plaats bij restaurant Bolenius van Kranenborgs voormalige chef Luc Kusters.

16 Oktober nieuw boek Robert Kranenborg

Herfst is het tweede deel in de serie De Keuken van Kranenborg waarin uiteindelijk alle vier seizoenen aan bod komen. Het eerste deel met ‘Winter’ als thema verscheen eind vorig jaar. Een kookboek alleen mag het niet genoemd worden, culinaire biografie met recepten komt dichterbij de inhoud.

Volgens Kranenborg is de herfst misschien wel het mooiste gastronomische seizoen van het jaar. ‘In deze maanden valt er voor koks veel eer te behalen aan het klaarmaken van wild en het aanbod aan vis, groenten en paddenstoelen is bijzonder groot.’ Alle recepturen zijn voorzien van anekdotes uit Kranenborgs binnen- en buitenlandse carrière.

Herfst wordt uitgegeven door Carrera Culinair. Het telt 256 pagina’s en kost 24,90 euro.

Reageer op dit artikel