nieuws

Aziatisch restaurant Lounge 8 opent in Eindhoven

Restaurant

In de Dommelstraat in Eindhoven opent donderdag 18 oktober Lounge 8. Het Aziatische restaurant met 288 zitplaatsen wordt gevestigd in een pand, dat al sinds 1978 een horecabestemming heeft. Aan de opening is een verbouwing van ruim zes maanden voorafgegaan.

Aziatisch restaurant Lounge 8 opent in Eindhoven

Dommelstraat 7 in Eindhoven is het nieuwe adres van Lounge 8, een Aziatisch restaurant met lunch- en dinerfunctie. Het concept telt verschillende beleving. De 288 zitplaatsen zijn verdeeld in onder andere Japanse kamers, Chinese kamers en een loungegedeelte.

De naam Lounge 8 hangt samen met Aziatisch geloof en wetenschap. ‘De acht staat in beide gevallen voor oneindigheid’, zo laat bedrijfsleider Roy van den Braak weten. ‘In de filosofie van het restaurant moet dat leiden tot een niveau waarbij service, eten en drinken elkaar aanvullen tot een memorabele middag of avond.’

Lounge 8 wordt beschikt over gratis WiFi en een mindervalidentoilet, en wordt donderdag 18 oktober officieel geopend om 20.08 uur. De openingshandeling wordt verricht door Harry van Raaij, oud-voorzitter van betaald voetbalvereniging PSV Eindhoven.

Reageer op dit artikel