nieuws

Beluga stijgt één plaats in top van Lekker

Restaurant

Restaurant Beluga is één plaats geklommen in de top van de nieuwe Lekker. Het restaurant van topchef Hans van Wolde gaat van zes naar plaats vijf.

Beluga stijgt één plaats in top van Lekker

‘Ik ben helemaal blij. Mooi weer een plaatsje gestegen. Mijn generatie staat nog steeds aan kop. Ooit ben ik eerste geweest, dat pakt niemand me af. De Lekker is de beste culinaire ranglijst van Nederland’, aldus Hans van Wolde.

Woensdagochtend maakte Lekker bekend dat Beluga dit jaar op plaats vijf staat in de Top-100 van Lekker. Volgens Lekker levert Beluga elk jaar constante kwaliteit en is daarnaast de gastvrijheid ongekend hoog. ‘We merken aan alles dat we in de watten worden gelegd’, schrijft Lekker.

De gerechten van topchef Hans van Wolde worden omschreven als creatief, constant van kwaliteit en ze stralen passie uit. Lekker: ‘De gastvrijheid bij Beluga is ongekend hoog en hartverwarmend. Onze rapporteurs laten zich hier dan ook graag in de watten leggen, natuurlijk ook en vooral door de kookkunsten van Hans van Wolde’.

» Bekijk hier de complete Top 100 van Lekker 2013

Reageer op dit artikel