Boreas Heeze weer op plek 8 in top 10 Lekker 2013

Boreas Heeze weer op plek 8 in top 10 Lekker 2013

Boreas in Heeze staat weer in de top 10 van Lekker. Het restaurant van Nico en Sonja Boreas stijgt liefst vier plaatsen en staat in de lijst voor 2013 op plek 8. 'De top in Nederland is heel breed, super dat wij dan vier plaatsen stijgen, aldus Nico Boreas.

Woensdagochtend 24 oktober kregen Nico en Sonja Boreas  onverwacht bezoek van een delegatie van Lekker. Hoofdredacteur Makkie Mulder vertelde de ondernemers dat hun restaurant Boreas in Heeze in de lijst voor 2013 vier plaatsen is gestegen en op positie 8 terugkeert in de top 10.

‘Boreas heeft de top 10 betreden en behoort nu tot de allergrootste van het land’, aldus de recensie van Lekker. ‘De gerechten komen dan ook als juweeltjes op tafel, het is puur vakmanschap wat Nico Boreas laat zien.’

Vorig jaar kon het stapje terug volgens Lekker niet worden voorkomen ondanks de sfeervolle inrichting, de uitstekende bediening en de fantastische keuken, ‘maar dit jaar is het restaurant weer helemaal to the point, zodat we een stijging van 12 naar 8 met een gerust hart aandurven’, aldus de culinaire gids.

» Bekijk hier de complete Top 100 van Lekker 2013

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.