nieuws

Coquille uit Mijn Tent is Top failliet

Restaurant

Restaurant Coquile in Den Bosch, winnaar van de eerste serie van het tv-programma Mijn Tent is Top van Herman den Blijker, is failliet. Dat meldt een woordvoerder van de rechtbank in ’s-Hertogenbosch.

Coquille uit Mijn Tent is Top failliet

Het nieuws wordt gemeld door OmroepBrabant.nl. De regionale omroep schrijft dat de uitbaters Sven Uijttewaal en Geertje Klijn het faillissement zelf hebben aangevraagd. Restaurant Coquille heeft vijf jaar gedraaid.

Als hoofdprijs van Mijn Tent is Top kreeg Coquille het investeringsbedrag van 300.000 euro kwijtgescholden.  In de finale van Mijn Tent is Top versloeg Coquille destijds horecabedrijf Doozo in Leeuwarden. De andere deelnemers uit de eerste serie (Suisse in Amsterdam en Como 010 in Rotterdam) zijn inmiddels al gesloten.

Uijttewaal en Klijn probeerden de laatste maanden het restaurant te verkopen. ‘Maar dit is helaas niet gelukt. Sinds zaterdag zijn we dicht en vandaag hebben we het faillissement laten uitspreken’, aldus Klijn tegenover RTL Boulevard.

Reageer op dit artikel