nieuws

De Kromme Dissel* presenteert kookboek

Restaurant

Sterrestaurant De Kromme Dissel in Heelsum bij Wageningen komt met een nieuw kookboek. Op 22 oktober presenteert het restaurant ‘Elementen’, een boek waarin chef-kok Tonny Berentsen in samenwerking met producenten en leveranciers de oorsprong van ingrediënten wil laten zien.

De Kromme Dissel* presenteert kookboek

Burgemeester Jean Paul Gebben van de gemeente Renkum reikt het eerste exemplaar uit aan het team van De Kromme Dissel, het sterrestaurant van Bilderberg Hotel Klein Zwitserland.

Het boek gaat onder meer in op het ‘Disselgevoel’ met aandacht voor de beste, puurste en eerlijkste producten uit de keuken van Berentsen. Verder komen in ‘Elementen’ meer dan tien leveranciers aan bod waaronder Lindenhoff, Schmidt Zeevis en Nice to Meat. Ook geeft het boek een kijkje achter de schermen van het sterrestaurant

Reageer op dit artikel