nieuws

Exclusieve wijnen per glas bij Bubbles Schiphol

Restaurant

Bubbles Seafood & Wine Bar op Amsterdam Airport Schiphol gaat ‘een paar van de meest exclusieve wijnen’ per glas schenken. Het aanbod bestaat uit onder andere Château Mouton Rothschild 2002, Domaine Bouchard Père & Fils Montrachet grand cru en Penfolds Grange Bin 95.

Exclusieve wijnen per glas bij Bubbles Schiphol

HMSHost zegt hiermee uniek te zijn op de luchthaven, omdat hoger geprijsde wijnen normaal gesproken niet per glas worden aangeboden vanwege de beperkte houdbaarheid. De horeca-exploitant zegt dit te kunnen ondervangen door gebruik te maken van het wijntapsysteem van Wine by the Glass.

De keuze een aantal exclusieve wijnen per glas aan te bieden, heeft HMSHost gemaakt op basis van verzoeken van luchthavenpassagiers. Het aanbod is samengesteld onder leiding van Oud Rechlin & Boelen.

Tot het aanbod behoren onder andere Château Mouton Rothschild 2002, Domaine Bouchard Père & Fils Montrachet grand cru en Penfolds Grange Bin 95. Per fles zijn ook te bestellen: Domaine Laroche Chablis Reserve de l’Obedience Grand Cru en Torres Fransola Single Vineyard en een koninklijke Amarone wijn.

Bubbles Seafood & Wine Bar eindigde in mei dit jaar op plaats 6 van een door USA Today gepubliceerde ranglijst met beste vliegveldrestaurants. De bar met vijftien verschillende champagnes en een uitgebreid assortiment van vis en schaal- en schelpdieren is ideaal, zo publiceerde het Amerikaanse dagblad.

Reageer op dit artikel