nieuws

Green Key voor restaurants officieel gelanceerd

Restaurant

In het Drijvend Paviljoen in Rotterdam wordt maandagmiddag 29 oktober de Green Key voor restaurants gelanceerd. De introductie van het duurzaamheidscertifcaat vindt plaats tijdens een symposium over eten & drinken en wordt gedaan door wethouder Van Huffelen van de Maasstad.

Green Key voor restaurants officieel gelanceerd

De komst van het Green Key-keurmerk in de restaurantwereld werd eind september al gemeld door Misset Horeca. Hoe het systeem voor restaurants eruit gaat zien en welke criteria Green Key gaat hanteren, wordt eveneens bekendgemaakt bij de lancering in Rotterdam.

Tijdens het symposium ‘Dit smaakt naar meer!’ geven zes koplopers hun visie op het onderwerp, zo meldt FNV Horeca op de website. Er is ook een markt, waar zo’n veertig leveranciers van duurzame producten voor de horeca zich presenteren.

De bijeenkomst wordt afgesloten met de officiële lancering van het Green Key-keurmerk voor restaurants. Dit wordt gedaan door wethouder Van Huffelen van Rotterdam.

Reageer op dit artikel