nieuws

Herman Gaat Ver richting één miljoen kijkers

Restaurant

Het televisieprogramma Herman Gaat Ver van Herman den Blijker heeft gisteravond bijna één miljoen kijkers getrokken. In het programma helpt Den Blijker Nederlandse horecaondernemers in het buitenland.

Herman Gaat Ver richting één miljoen kijkers

Herman Gaat Ver op RTL4 trok dinsdagavond 941.000 kijkers. Het ging om de derde aflevering uit de nieuwe serie van Den Blijker. De eerste aflevering was al goed voor 807.000 kijkers. Wanneer Den Blijker de stijgende lijn doortrekt, is de kans groot dat hij binnen afzienbare tijd over de magische grens van één miljoen kijkers gaat.

Naast het kijkcijferscucces is Den Blijker de laatste tijd ook regelmatig in het nieuws vanwege restaurants uit zijn eerdere serie Mijn Tent is Top die noodgedwongen hun deuren hebben moeten sluiten. Van de deelnemers van drie seizoenen Mijn Tent is Top zijn inmddels meer dan de helft van de restaurants dicht.

Reageer op dit artikel