nieuws

Inter Scaldes Kruiningen terug op 2 in Lekker 2013

Restaurant

Jannis en Claudia Brevet zijn met Inter Scaldes terug op plek 2 in de top 100 van Lekker. Vorig jaar daalde het manoir in het Zeeuwse Kruiningen twee plaatsen, die worden in de editie van 2013 weer goed gemaakt.

Inter Scaldes Kruiningen terug op 2 in Lekker 2013

Lekker bracht woensdag 24 oktober evenals vorig jaar een verrassingsbezoek aan Jannis en Claudia Brevet. Hoofdredacteur Makkie Mulder mocht hen vertellen dat Inter Scaldes in Kruiningen de tweede positie in de Lekker Top 100 heeft heroverd.

‘Ik zag online dat jullie vanochtend de bedrijven onderaan de Top 10 bezochten. Toen jullie binnenkwamen dacht ik dat we op plek 6 zouden staan’, aldus een geëmotioneerde Claudia Brevet.

‘Verdiend twee plekken gestegen’, begint de recensie van Lekker. ‘Bij Inter Scaldes klopt het van begin tot eind tot in de puntjes. De klassiek ambiance, het stijlvolle personeel, de schitterende tuin… Onberispelijk is hier het codewoord bij het streven naar perfectie.’

Over de keuken staat in de recensie: ‘De overtuigende rijkdom aan smaken maakt de keuken van Jannis Brevet memorabel. De gerechten zijn schitterend en verrukkelijk! Woorden schieten zelfs terkort voor het sublieme dessert van Lagavulin-whisky in chocoladetabletvorm met mango en gerookte karamel.’

» Bekijk hier de complete Top 100 van Lekker 2013

Reageer op dit artikel