nieuws

Ivy voor derde keer op 7 in Lekker 2013

Restaurant

Restaurant Ivy in Rotterdam staat voor het derde jaar op rij op nummer 7 in de top-10 van de Lekker gids. De met een Michelin-ster bekroonde chef Francois Geurds houdt zich stabiel staande in de culinaire top van Nederland.

Ivy voor derde keer op 7 in Lekker 2013

‘Heel blij ben ik met deze stabiele positie, maar ik vind wel dat mijn niveau het afgelopen jaar gestegen is. Collega’s doen natuurlijk ook hun stinkende best, en dan blijf je dus op deze plek. Het belangrijkste vind ik dat mijn restaurant iedere dag weer vol is en dat onze gasten mijn gerechten en bedrijf waarderen’, aldus Geurds.

Zijn creaties zijn culinaire poëzie. Absolute topklasse, verklaart Lekker de notering in de top-10 van culinair Nederland. Chef Francois Geurds hoorde woensdag 24 oktober tijdens een bliksembezoek van Lekker van zijn behouden positie tussen de vele twee- en driesterrenchefs in de top van Lekker.

In de gids van 2011 stormde Francois Geurds van plek 20 de top-10 binnen op 7. Deze positie behield hij in 2012 en ook in de gids voor 2013 neemt hij de zevende plek in.

‘Uit eten gaan is hier een feest, georkestreerd door een begaafde dirigent met een overrompelende keuken en met medewerking van een dozijn snelle en bekwame bedien­jongens en -meisjes. Overal om ons heen ervaren we de geluidloze choreografie van deze brigade,’ zegt Lekker.

 

» Bekijk hier de complete Top 100 van Lekker 2013

Reageer op dit artikel