nieuws

Jeroen de Zeeuw weer weg bij Nevy

Restaurant

De proeftijd van chef-kok Jeroen de Zeeuw bij Nevy is niet verlengd. De chef moet het Amsterdamse horecabedrijf van Bert van der Ledens IQ Creative tegen zijn zin binnen een maand verlaten.

Jeroen de Zeeuw weer weg bij Nevy

Jeroen de Zeeuw kan zich bij Nevy niet gaan bewijzen omdat hij naar eigen zeggen de verwachtingen van het management niet waarmaakte. ‘Ze verwachtten van mij dat ik binnen een maand een goede organisatie en een dito kaart neerzet. Daar werkte ik heel hard aan en ik was volgens mij op de juiste weg, maar een maand is gewoon te kort,’ aldus Jeroen de Zeeuw tegen Misset Horeca.

De Zeeuw beseft dat zijn vertrek bij Nevy ongewenste gevolgen kan hebben voor zijn imago. ‘Eerst Fris in Haarlem, toen Podium in Utrecht en nu Nevy in Amsterdam, zal iedereen denken. Zo is het echter niet’, aldus De Zeeuw. Bij Podium hadden we vooraf al afspraken gemaakt over de duur van het dienstverband. Dat had onder meer te maken met het woon- werkverkeer. Een uur heen en een uur terug.’

De chef-kok beraamt zich nog op zijn verdere plannen. ‘Ik denk na over een eigen zaak, maar moet uitzoeken of dat financieel haalbaar is. Ik heb een eigen bedrijf dat prive diners verzorgt. Misschien ga ik dat uitbouwen. Ik weet het nog niet’, besluit De Zeeuw.

Reageer op dit artikel