nieuws

John Beeren: ‘Denk niet dat Michelin rare stappen zet

Restaurant

Eigenaar John Beeren van De Bokkedoorns denkt dat het vertrek van Lucas Rive en de aanstelling van Menno Post als opvolger, geen gevolgen heeft voor de Michelinsterren. Dat maakt Beeren op na een gesprek met Michelin vorige week waarin hij het vertrek van Rive aankondigde.

John Beeren: ‘Denk niet dat Michelin rare stappen zet

‘Ik heb Loens (Werner Loens, hoofdinspecteur Michelin Benelux, red.) gebeld en hem op de hoogte gebracht van het vertrek van Rive. Heb gemeld dat we een kok uit een tweesterrenkeuken als vervanger aantrekken. Ik denk niet dat Michelin rare stappen gaat nemen’, aldus Beeren.

Maandagavond maakte Rive tegenover MissetHoreca.nl bekend De Bokkedoorns na 25 jaar te verlaten. Rive zegt toe te zijn aan iets anders en wil het liefst voor zichzelf beginnen. Menno Post, de rechterhand van Ron Blaauw, wordt de opvolger van Rive.

Reageer op dit artikel