nieuws

Kirsten van Geffen Talentvol Gastvrouw GaultMillau 2013

Restaurant

Kirsten van Geffen-Damoiseaux van restaurant Infini in Valkenburg is in de GaultMillau-gids voor 2013 uitgeroepen tot Meest Talentvolle Gastvrouw. Ze nam de award in ontvangst tijdens de Nacht van GaultMillau in het Theater aan het Vrijthof in Maastricht.

Kirsten van Geffen Talentvol Gastvrouw GaultMillau 2013

Twee jaar geleden startte Kirsten van Geffen met haar man Michael restaurant Infini in Valkenburg. ‘We hebben beiden een passie voor horeca. Wie ik ben? Gewoon mezelf. Ik had dit helemaal niet verwacht, er zijn zoveel goede mensen werkzaam in onze branche.’

Gastronomische beleving

Volgens GaultMillau-directeur Jan van Lissum kunnen collega’s een voorbeeld nemen aan de gastvriendelijkheid van dit talent ‘Ze is ook sommelier in het restaurant en weet op dat vlak eveneens van wanten. Bij haar beleeft de gast een gastronomische beleving van begin tot eind.’

Vijf genomineerden

Van Geffen was één van de vijf genomineerden in deze categorie. De vier anderen waren: Bethany DeLong (One, Roermond), Sharon Tettero (Perceel, Capelle aan den IJssel), Casper Westerveld (Vinkeles, Amsterdam) en Daphne van Zuidam (Inter Scaldes, Kruiningen).

Hun praktijkbeoordelaars waren Joop Braakhekke (Le Garage, Amsterdam), Edwin van den Goor (Seinpost, Scheveningen), Nadine Mögling (Bij Jef, Tecxel), René Tabbers (De Treeswijkhoeve, Waalre, zelf gekroond tot Gastheer van het Jaar) en Kim Veldman (De Leest).

» Bekijk hier de Bijzonder tot Onbetwistbare top GaultMillau 2013
» Bekijk hier de Nieuwkomers in GaultMillau 2013
» Bekijk hier de Veelbelovend lijst van GaultMillau 2013
» Bekijk hier de Prijs/plezier lijst van GaultMillau 2013
» Bekijk hier de Lievelingsadressen van GaultMillau 2013
» Bekijk hier de Aziatische lijst van GaultMillau 2013
» Bekijk hier de Italiaanse lijst van GaultMillau 2013

Reageer op dit artikel