nieuws

Kromme Watergang dendert top-20 Lekker binnen

Restaurant

De Kromme Watergang is een van de meest opvallende stijgers in de nieuwe Lekker. Het restaurant van topchef Edwin Vinke komt snoeihard de top-20 van de nieuwe Lekker binnengestormd.

Kromme Watergang dendert top-20 Lekker binnen

In de nieuwe Lekker zien we De Kromme Watergang terug op plaats achttien, zeventien plaatsen hoger dan vorig jaar toen het op plek 35 stond. De Kromme Watergang is terug te vinden tussen Calla’s in Den Haag en De Lindehof in Nuenen.

De Kromme Watergang is de meest opvallende verschuiver onder de eerste twintig restaurants in de Lekker Top-100. De meeste restaurants gingen één of twee plaatsjes vooruit of achteruit. Negen restaurants uit de top-20 staan op dezelfde plaats als vorig jaar.

 

» Bekijk hier de complete Top 100 van Lekker 2013

Reageer op dit artikel