nieuws

Onder de Linden grootste daler in Lekker Top-100

Restaurant

Restaurant Onder de Linden in Aduard is de hardste daler in de nieuwe Lekker. Het Groningse restaurant daalt 27 plaatsen en is terug te vinden op plaats 68 in de nieuwste editie van de toonaagevende restaurantgids.

Onder de Linden grootste daler in Lekker Top-100

Na Onder de Linden gaan ook de Noord-Hollandse restaurants Apicius en Merlet onderuit. Beiden moeten 21 plaatsen terug. Apicius van 24 naar 45 en Merlet van 23 naar 44.

Tout à Fait in Maastricht gaat 15 plaatsen terug. Het restaurant stond vorig jaar nog op plaats 71 maar moet het dit jaar doen met plaats 86. De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven gaat twaalf plaatsen terug, van 53 naar 65.

» Bekijk hier de complete Top 100 van Lekker 2013

Reageer op dit artikel