nieuws

Villa Copera van Toine Smulders krijgt bistro

Restaurant

Toine Smulders heeft zijn restaurant By Toine aan de kade in Tolkamer verplaatst naar Villa Copera, een paar honderd meter verderop. De ruimte in hotel-restaurant By Toine wordt nu gebruikt als ontbijtzaal.

Villa Copera van Toine Smulders krijgt bistro

In Villa Copera is de begane grond nu ingericht als bistro. Op de eerste verdieping zit het luxe restaurant van SVH Meesterkok Smulders. Door de verplaatsing van het restaurant naar ‘de villa’ kan Smulders personeel efficiënter inzetten.

‘Ik kwam erachter dat ik de restaurants beter bij elkaar kon zetten. Nu is er veel meer reuring in de tent. Beneden is de bistro en boven het restaurant. Voor mijn medewerkers een prima combinatie’, aldus Smulders.

Het hotel aan de Europakade behoudt de hotelkamers. De ruimte waar het restaurant zat, is nu ingericht als ontbijtzaal voor hotelgasten. Smulders opende By Toine enkele jaren geleden om zo bezoekers van zijn Villa Copera de mogelijkheid te bieden om na een diner te overnachten in Tolkamer.

Reageer op dit artikel