nieuws

Alles over Michelin op en via MissetHoreca.nl

Restaurant

Natuurlijk volgt MissetHoreca.nl de presentatie rondom de bekendmaking van de nieuwe Michelinsterren in de Hoge Hotelschool Maastricht op de voet. De redactie publiceert vandaag al het nieuws en reacties van de hoofdrolspelers op de website en doet liveverslag via Twitter.

Alles over Michelin op en via MissetHoreca.nl

Redacteuren @horeca, @BluiminckN en @DemianvdReijden zijn live ter plaatse voor de mutaties, de reacties en video’s met de aanwezige hoofdrolspelers. Daarnaast natuurlijk ook de reacties van de chefs die niet in Maastricht zijn, maar wel tot het sterrenkeurkorps behoren.

Twee gratis nieuwsbrieven

MissetHoreca.nl verstuurt vandaag twee (extra) nieuwsbrieven, die volledig in het teken staan van Michelin. De eerste nieuwsbrief bevat het persbericht met daarin het overzicht van de nieuwe en vervallen sterren.

Aan het eind van de dag wordt een nieuwsbrief verstuurd met daarin de reacties van de hoofdrolspelers. De nieuwsbrief is gratis en aanmelden kan hier. Vandaag of morgen op de website ook nog eens video’s met onder andere hoofdinspecteur Werner Loens en diverse chefs.

Chefs die er niet bij zijn in Maastricht, kunnen de presentatie volgen via een livestream. Klik hier.

Reageer op dit artikel