nieuws

Almar Wessels naar Restaurant Bij Jaap

Restaurant

Almar Wessels is na zijn vertrek bij sterrestaurant De Hoefslag in Bosch en Duin nu werkzaam bij restaurant Bij Jaap in Assen. Bij Jaap is sinds april 2011 open en staat onder leiding van Jaap en Trijntje Braaksma.

Almar Wessels naar Restaurant Bij Jaap

Bij Jaap in Assen is de derde werkgever van Almar Wessels in korte tijd. Voor De Hoefslag in Bosch en Duin werkte Wessels bij Basiliek* in Harderwijk.

‘Bij Jaap is een informeel restaurant met een klassieke Franse keuken voor een goede prijs-kwaliteit verhouding,’ laat Almar Wessels Misset Horeca weten. Op 21 oktober had Wessels zijn laatste werkdag bij De Hoefslag, zo schreef de sommelier op Facebook.

Zijn nieuwe betrekking bij Bij Jaap kwam Wessels op het spoor via twitter. ‘Via dit medium werd ik gewezen op een vacature in Assen. ‘Na een goed gesprek heb ik een avond meegelopen en dat verliep van beide kanten erg goed,’ zegt Wessels desgevraagd. Hij werkt als gastheer/sommelier bij het restaurant in Assen. Wessels volgt Jos Hummel op. Deze vertrok afgelopen zomer naar Bitter en Zoet, hotel-restaurant in Veenhuizen.

Bij Jaap

De nieuwe werkgever van Wessels, Jaap Braaksma, werkte voor hij zelfstandig ondernemer werd onder meer bij La Belle Epoque, Onder de Linden in Aduard, De Heeren van Harinxma op Landgoed Lauswolt en bij ’t Gerecht in Groningen. April vorig jaar nam Jaap Braaksma De Moriaan in Assen over en gaf het restaurant zijn eigen naam.

Reageer op dit artikel