nieuws

Bib-verlies domper voor Brasserie Flo Maastricht

Restaurant

Het verlies van de Bib Gourmand is een domper voor Brasserie Flo in Maastricht. Dit zegt chef-kok Kris School. ‘Jammer. Teleurgesteld. Vorige week een feestje omdat we GaultMillau binnenkwamen met 13 punten en nu dit.

Bib-verlies domper voor Brasserie Flo Maastricht

‘Het is heel erg jammer dat Brasserie Flo haar Bib Gourmand verliest,‘ zegt chef-kok Kris School. ‘We hebben er maar een jaartje van mogen genieten. Je weet dat het kan gebeuren, maar de teleurstelling is er niet minder om.’

Kris School denkt dat Flo Maastricht haar Bib is verloren door de chefswissel van eind vorig jaar, net voor de komst van de Bib naar Flo Maastricht. Peter Dudink (de Nederlander die in 2006 werd uitgeroepen tot best Belgische chef) vertrok toen bij de Maastrichtse zaak. ‘We gaan er gewoon alles aan doen om de Bib terug te verdienen,’ besluit School. De menuprijs is er naar, 32,50 voor drie gangen. Volgens School is Brasserie Flo in Maastricht geen kandidaat voor een Michelinster.

Naast Flo Maastricht verliezen in Zuid-Limburg ook De Pastory in Cadier en Keer en Vanille in Eijsden de Bib. Maastricht heeft nog drie restaurants met een Bib Gourmand; L’Auberge, Manjefiek en Sofa.

Klik hier voor de vervallen Bib Gourmands 2013

Klik hier voor de nieuwe Bib Gourmands 2013

Klik hier voor het volledige overzicht met Bib Gourmand Restaurants

Reageer op dit artikel