nieuws

Champagne-campagne in FER-restaurants

Restaurant

De Fine Eastern Restaurants (FER) is gestart met de campagne ‘Champagne Bij?’. De campagne vormt het startsein voor een reeks activiteiten richting het dertigjarig bestaan van FER in Nederland in 2014.

Champagne-campagne in FER-restaurants

De campagne houdt in dat gasten tijdens het bezoek van een bij FER aangesloten restaurant een fles Taittinger Brut Cuvee kunnen bestellen voor de prijs van een fles wijn. Gasten die een neklabel hebben weten te bemachtigen bij aankoop van een fles Taittinger bij hun slijter, ontvangen bovendien het tweede glas champagne in het restaurant gratis.

De actie loopt van 1 november 2012 tot en met februari 2013 bij alle 27 aangesloten restaurants in Nederland. Na afloop van de campagne volgen meer campagnes tot aan het dertigjarig bestaan van FER in 2014.

Reageer op dit artikel