nieuws

De Leest beste in Vegetarische Restaurantweek

Restaurant

Gasten van de Vegetarische Restaurantweek begin oktober beoordelen het tweesterrenrestaurant van Jacob Jan Boerma en Kim Veldman in Vaassen als beste deelnemer. De Leest scoort een 9+.

De Leest beste in Vegetarische Restaurantweek

Na De Leest beoordelen gasten van de Vegetarische Restaurantweek Residence Rhenen en Brasserie Wakker (Eemnes) het best. Zij scoren beide net geen 9.

De beoordelingen van gasten komen uit een enquête die de Vegetariërsbond en Dinnersite hielden onder bezoekers van de tweede Vegetarische Restaurantweek. ‘Het culinaire niveau lag zeer hoog. De meeste restaurants kregen een beoordeling van een 8 of hoger. Dit zorgt ervoor dat de week zowel qua bezoek als qua kwaliteit een succes was’ zegt  Floris de Graad, directeur van de Vegetariërsbond.

De Vegetarische Restaurantweek werd begin oktober voor de tweede keer gehouden. Er deden ruim 150 restaurants mee waaronder diverse restaurants met 1 of meer Michelinsterren. Naast De Leest deden ook Librije’s Zusje** in Zwolle, De Leuf** in Ubachberg, De Zwaan in Etten-Leur, Vermeer in Amsterdam, Solo in Gorinchem, Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte en Cordial in Oss mee.

Reageer op dit artikel