nieuws

Glazen Kalf voor Nicky van de Beuken

Restaurant

Nicky van de Beuken van Hostellerie de Neerhof in Kessel heeft maandag 12 november tijdens Gastronomie 2012 het Glazen Kalf gewonnen. Tweede werd Bouke van der Veen, gevolgd door nummer drie Rick Kleijwegt.

Glazen Kalf voor Nicky van de Beuken

Nicky van de Beuken (22), souschef bij Hostellerie de Neerhof in Kessel bereidde volgens juryleden Ad Janssen, Alain Caron en Gerard Walters het beste gerecht met kalfsvlees.

De drie kandidaten kregen ieder een black box met daarin kalfszwezerik, kalfslonghaas, kalfs French Rack en kalfs dunne lende, aangevuld met diverse groenten en verse kruiden. De jury lette speciaal op presentatie, smaak en cuison.

In 2011 won Boris Bassa het Glazen Kalf. De vakwedstrijd werd toen gehouden op 31 januari tijdens de EFFF in Maastricht. De competitie wordt mogelijk gemaakt door kalfsvleesbedrijf VanDrie Group.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels