nieuws

La Place gaat groenten verbouwen op dak restaurant

Restaurant

La Place start in het nieuwe jaar met het verbouwen van groenten en kruiden op het dak van het restaurant. Het is onderdeel van de zogeheten vierde generatie restaurants van de horecaformule, die die zijn primeur beleeft in V&D Utrecht Hoog Catharijne.

La Place gaat groenten verbouwen op dak restaurant

In het eerste kwartaal van 2013 lanceert La Place in V&D Utrecht Hoog Catharijne de vierde generatie La Place Restaurant, zo schrijft FoodHolland.nl. Daarbij is er ‘nog meer aandacht’ voor het authentieke wijze bereiden van gerechten.

La Place komt met een houtgestookte over voor het bakken van brood en verbouwt vanaf 2013 eigen groenten en kruiden op het dak van het restaurant, aldus het artikel. Idee achter de vierde generatie is het creëren van een wow-gevoel.

Na de opening in Utrecht volgt in Amsterdam een vernieuwde La Place in de V&D-vestiging in de Kalverstraat. Eerder werd al bekend dat er restaurants gaan komen in Duitsland. Volgens FoodHolland gaat het om twee vestigingen.

Reageer op dit artikel