nieuws

La Place opent vestiging in buurt van Koblenz

Restaurant

De eerste locatie voor een La Place-vestiging in Duitsland is bekend. In 2014 opent de restaurantformule van V&D in Montabaur, in de buurt van Koblenz. Directeur Paul Bringmann hoopt tegen die tijd echter al op twee – nog geheime – plekken met La Place actief te zijn.

La Place opent vestiging in buurt van Koblenz

Directeur Paul Bringmann, winnaar van de Misset Horeca Personality Award 2012, vertelt in Out of Home Shops over de opening van de vestiging in de buurt van Koblenz. Eerder dit jaar al werd bekend dat La Place één of meerdere restaurants wil gaan openen in Duitsland.

De start van een restaurant in de Duitse plaats Montabaur is de eerste locatie die La Place bekendmaakt. Het zal – als het goed is – niet het eerste filiaal zijn dat daar opent. Bringmann meldt in het artikel dat er voor 2013 twee gepland staan, maar dat hij die locaties nog voor zichzelf houdt.

Montbauer heeft zo’n 12.000 inwoners en is gelegen in de deelstaat Rijnland-Palts. Waar het La Place-restaurant exact komt, is nog onduidelijk. Aan de noordkant van de stad ligt een snelweg.

Reageer op dit artikel