nieuws

Librije verslaat Oud Sluis op Iens.nl

Restaurant

Restaurant De Librije in Zwolle is de nieuwe nummer één in de top-20 van Iens.nl, de ranglijst die bepaald wordt aan de hand van de beoordelingen van gasten. De Librije stoot Oud Sluis van de troon. Het restaurant van Sergio Herman zakt terug naar plaats zes.

Librije verslaat Oud Sluis op Iens.nl

Librije klimt van drie naar één. Op twee dit jaar staat Boreas in Heeze. Derde L’Atelier in Gulpen, gevolgd door door de Amsterdamse zaken Le Restaurant en La Rive in het Amstel Hotel. Zesde staat Oud Sluis.

De top-10 wordt compleet gemaakt met De Lindehof (7) in Nuenen, TOV (8) in Schagen, Beluga (9) in Maastricht en Truffels (10) in Haarlem. Alle restaurants in de top-10 scoren een 9,1 of meer.

In een reactie laten Jonnie en Thérèse Boer weten het een groot compliment te vinden dat De Librije door bijna 90.000 recensies is beoordeeld als het meest geliefde restaurant van Nederland. ‘Als cijfer een 9,6 krijgen, is echt super. Ook Librije’s Zusje heeft een fantastische tweede plek behaald in de Overijsselse top-10’, aldus Boer in een reactie.

Reageer op dit artikel