nieuws

Licht teleurgestelde Hans van Wolde: ‘Helaas pindakaas

Restaurant

Hans van Wolde van Beluga zegt een beetje teleurgesteld te zijn over het uitblijven van een derde Michelinster. Van Wolde was direct na afloop van de presentatie kort maar krachtig: ‘Helaas pindakaas’.

Licht teleurgestelde Hans van Wolde: ‘Helaas pindakaas

‘We zijn allemaal op een leeftijd gekomen dat we echt wel weten wat smaak en leeftijd is’, relativeert Van Wolde het uitblijven van een derde Michelinster. ‘Het gevoel was dat er iets zou gaan gebeuren, maar de media kunnen dingen groter maken. Morgen doe ik gewoon mijn koksjasje weer aan. Natuurlijk ben ik wel een beetje teleurgesteld’.

Gedurende de gehele gidspresentatie waren Hans van Wolde en Daniël de Boer omgeven door persfotografen, in de verwachting dat Beluga een derde Michelinster zou krijgen. Na afloop stond Van Wolde sportief de media te woord en werd hij op de schouders getikt door burgemeester Onno Hoes van Maastricht met de woorden: ‘Je hebt twee Michelinsterren en een prachtige zaak’.

» Nieuwe Michelinsterren 2013

» Vervallen Michelinsterren 2013

» Totale Michelinsterrenoverzicht 2013

Reageer op dit artikel