nieuws

Margo Reuten: ‘Zo jammer voor Hans

Restaurant

Zo jammer voor Hans van Wolde dat hij niet die derde ster heeft gekregen,’ zegt Margo Reuten kort na afloop van de presentatie van de Michelingids 2013 in Maastricht. Maar vier nieuwe één ster zaken en drie nieuwe zaken met twee sterren maakt het fundament voor die nieuwe derde ster wel steeds breder.

Margo Reuten: ‘Zo jammer voor Hans

‘Natuurlijk is het zuur dat er niet een nieuwe derde ster naar Nederland is gekomen’, zegt de vrouwelijke tweesterrenchef Margo Reuten kort na afloop van de officiële gidspresentatie van Michelin in Maastricht. ‘Daarover is er natuurlijk wel teleurstelling. Ook bij mij. Ik vind het zo jammer voor Hans (Van Wolde van Beluga – redactie).’

Maar drie keer twee sterren erbij, is heel veel, vergeet dat niet. Moshik Roth heeft op zijn nieuwe locatie en voor zijn nieuwe concept direct weer twee sterren gekregen. Dat is uniek. Michelin had Moshik Roth zijn sterren ook af kunnen nemen en dat hebben ze niet gedaan!’

‘Ik heb de gids nog niet gezien, misschien hebben ze een of twee espoirs toegekend aan tweesterrenchefs zoals ze dat in België ook gedaan hebben.’

Meest verrassende nieuwe ster volgens Margo Reuten is die voor Han Ting Cuisine in Den Haag.

» Nieuwe Michelinsterren 2013

» Vervallen Michelinsterren 2013

» Totale Michelinsterrenoverzicht 2013

Reageer op dit artikel