nieuws

Michelin-directeur niet bij Nederlandse gidspresentatie

Restaurant

Michael L. Ellis is maandag 26 november niet bij de presentatie van de nieuwe Michelingids voor Nederland. De agenda van de directeur van de culinaire gidsen, die wel aanwezig was bij de presentaties in Duitsland (nieuw driesterrenrestaurant) en België, staat een bezoek aan Maastricht niet toe.

Michelin-directeur niet bij Nederlandse gidspresentatie

Directeur van de culinaire gidsen van Michelin Michael Ellis is maandag 26 november niet in Maastricht als daar de Nederlandse rode gids voor 2013 wordt gepresenteerd. In in de Hoge Hotelschool is de presentatie in handen van Charles Van de Perre, commercieel directeur Europa, Michelin Kaarten en Gidsen.

Agenda staat bezoek niet toe

De agenda van de Amerikaan, sinds dit jaar actief als directeur culinaire gidsen van Michelin, staat een bezoek aan de presentatie van de gids niet toe, zo laat directeur communicatie Benelux Corine Riem Vis weten aan MissetHoreca.nl.

Ellis was de afgelopen weken wel aanwezig in Duitsland (7 november ), België (maandag 19 november) en Spanje (donderdag 22 november). Duitsland kreeg er één nieuw driesterrenrestaurant bij, in België bleven dat er drie en in Spanje ontvingen twee chefs hun derde ster. Vanuit Spanje reist Ellis door naar Tokio en Hongkong, waar eveneens gidspresentaties plaatsvinden.

Opvolger van Jean Luc Naret

Michael L. Ellis startte begin dit jaar als directeur culinaire gidsen van Michelin. De Franse Amerikaan volgde in die functie Jean Luc Naret op. Ellis is sinds 2007 in dienst van de bandenfabrikant en kwam over van de afdeling Tweewielerbanden.

Reageer op dit artikel