nieuws

Nieuw interieur voor toonaangevend Noma

Restaurant

Restaurant Noma in Kopenhagen, voor velen het beste restaurant ter wereld op dit moment, heeft een nieuw interieur. Het nieuwe interieur heeft veel organische materialen als hout, steen, leer en linnen.

Nieuw interieur voor toonaangevend Noma

Dat meldt Metronieuws.nl. Voor de restylen is het Deense designstudio Space Copenhagen ingeschakeld.

Het restaurant heeft meer zwarte en grijze kleuren. Daarnaast zijn alle tafels en stoelen vervangen. Ook het loungegedeelte is onder handen genomen. Het heeft nu een meer arctische uitstraling. Volgens eigenaar Rene Redzepi lijkt het alsof het restaurant duizend kilometer naar het noorden is verhuisd.

Noma is de huidige nummer één in de San Pellegrino Top-50, de ranglijst met beste restaurants ter wereld. Het restaurant heeft twee Michelinsterren. Eigenaar Rene Redzepi is momenteel een van de meest besproken chef-koks van Europa.

Reageer op dit artikel