nieuws

Sterzaak Posthoorn eerste all-in deal Groupon

Restaurant

Sterrrestaurant Posthoorn in Monnickendam biedt als eerste sterrestaurant een al-in deal aan via Groupon. Het gaat om een zesgangen diner met aperitief, wijn, thee en tafelwater voor 199 euro voor twee personen. Posthoorn is de vijftiende sterzaak die een diner aanbiedt via de kortingssite.

Sterzaak Posthoorn eerste all-in deal Groupon

‘Wij zijn het eerste sterrestaurant dat een all-in arrangement aanbiedt via Groupon. Gasten weten dus vooraf precies wat ze betalen en komen niet voor verrassingen te staan. En ook wij weten precies wat we kunnen verwachten,’ zegt Posthoorn-eigenaar Marc Boeljon. Boeljon hoopt dat de gasten de deal komen verzilveren in de rustige maanden na de feestdagen. Het zesgangen diner is samengesteld door chef Jeroen Bavelaar, de wijnen zijn van sommelier Edwin van Egmond. Gasten kunnen ook kiezen voor alcoholvrije drankjes. De deal is geldig tot 31 maart 2013. Reserveren kan vanaf 1 december met een behoorlijk aantal uitzonderingen in de decembermaand. Een  hotelovernachting bijboeken is een optie.

Vijftiende deal

De deal van Posthoorn in Monnickendam is de vijftiende deal die aangegaan wordt door en sterrestaurant en Groupon. Posthoorn is de eerste zaak die de dranken betrekt bij de deal. Voorgangers van Posthoorn zijn: Niven in Rijswijk, de Karpendonkse Hoeve in Eindhoven, Kaatje bij de Sluis in Blokzijl, Bretelli in Weert, Schulten Hues in Zutphen, Koetshuis in Bennekom, Hermitage in Rijsoord, Frouckje State in Rijperkerk, De Molen in Kaatsheuvel, Wollerich in Sint Oedenrode, Basiliek in Harderwijk, Saffraan in Amersfoort en De Wanne in Ootmarsum.

Reageer op dit artikel