nieuws

Topatleet Bolt overweegt toekomst met Gordon Ramsay

Restaurant

De Jamaicaanse topatleet Usain Bolt denkt na over een carrière in de horeca. De Olympisch kampioen op de 100 en 200 meter wil dat doen in Londen, samen met de bekende chef Gordon Ramsay.

Topatleet Bolt overweegt toekomst met Gordon Ramsay

‘Ik houd van eten en ik houd van sport’, zo schrijft het Belgische Sport.be over de overweging van Usain Bolt om een restaurant te openen in de Engelse hoofdstad Londen. Volgens het artikel op de website is het de droom van de Jamaicaanse topatleet om beide te combineren, en dan samen met topchef Gordon Ramsay.

Bolt is niet de eerste sporter die een toekomst ziet in de horeca. Veel (top)sporters gingen hem daarin daadwerkelijk voor. In de Verenigde Staten publiceerde The Daily Mail op de website een overzicht van de tien beste restaurant met Amerikaanse ex-sporters als eigenaar.

Reageer op dit artikel