nieuws

Boek Health Cuisine Twente gepresenteerd

Restaurant

In brasserie Timeless van het ROC van Twente in Almelo is het boek ‘From farm tot fork in Twente, health cuisine in het landgoed van Nederland’ gepresenteerd. Het eerste exemplaar is woensdag 12 december in ontvangst genomen door directeur Raymond Strikker en chef-kok Michel van Riswijk van landgoedhotel & restaurant De Bloemenbeek in De Lutte.

Boek Health Cuisine Twente gepresenteerd

Het boek over Nederland is onderdeel van een internationale uitgave onder de titel Health Cuisine: 12 chefs, 12 destinations. Aan het ‘hoofdstuk’ over Twente is meegewerkt door De Bloemenbeek in De Lutte, Dorset in Borne en het Seminar in Zenderen.

3FM Serious Request

De boeken worden ingezet om de actie 3F Serious Request financieel te steunen. Er zijn honderd exemplaren beschikbaar gesteld voor de viptafel van het Glazen Restaurant, dat gedurende de actie is gevestigd op het Stationsplein.

Daarnaast worden duizend boeken in de verkoop gedaan voor 25 euro, waarvan 10 euro wordt gedoneerd aan 3FM en het Rode Kruis. Na 23 december is het boek te koop voor de reguliere prijs van 19,95 euro.

Foto: website Health Cuisine

Reageer op dit artikel